Uw zwembad van droom tot realiteit

Met STV Pool Projects richten wij ons op maat gemaakte zwembaden. Wij steken onze armen uit de mouwen, aan de hand van uw visie, om uw droomzwembad realiteit te maken. Om zwemgenot te garanderen, zorgen wij dan ook dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Contacteer STV Pool Projects

Uw zwembad laten bouwen start bij STV Pool Projects

Uw zwembad bouwen start bij STV Pool Projects

Natuurlijk is eerst een gesprek op voorhand noodzakelijk. Er moet rekening gehouden worden met alle omgevingsfactoren, aangezien niet elke locatie hetzelfde is. Onze deskundige zal langskomen om te obeserveren, welke aanpak het best zou zijn voor uw locatie. Alles zal natuurlijk in samenspraak met uzelf gebeuren. Wij geven enkel advies en suggesties op dit vlak. U hebt als klant het laatste woord!

Tips & tricks voor het onderhouden van uw zwembad

Nadat het zwembad gebruiksklaar is, krijgt u uiteraard verdere uitleg over de werking van uw zwembad. Uiteindelijk sluiten we af met tips en tricks voor het onderhoud, zodat u zolang mogelijk zorgeloos kan genieten van alle zwemgelegenheden. Indien u ook interesse hebt in energiebesparende snufjes; bekijk dan onze energiepagina.

Zorgeloos genieten van uw zwembad
Overloopzwembaden

Overloopzwembad

Een overloopzwembad wordt door vele mensen beschouwd, als het ultiem esthetisch zwembadmodel. De waterspiegel van dit zwembadmodel is exact het niveau van het omliggende terras, hetgeen zorgt voor een spiegeleffect bij zonnig weer.

Overloopzwembaden zijn ook zelfreinigend. Door het hoge waterniveau stroomt het vuil op de wateroppervlakte in de goten die het zwembad omringen. Dit zelfreinigend systeem werkt dankzij een buffertank, die uw zwembad steeds doet overlopen. Het overgelopen water wordt dan opgevangen, achter welke het water terugstroomt naar de buffertank.

Vraag een offerte aan